mandag den 22. december 2014

Konfekt dag...

Så er det vist på høje tid vi får lavet lidt mere konfekt...


Her er det lakridskugler:
150 g marcipan, 2 tsk lakrids granulat  æltes godt sammen og trilles til kugler.
Trilles i lakrids 12 g / kakaopulver 8 g blandes godt.




Oven for er det Bailey konfekt:
150 g marcipan, 1/2 dl bailey og 1 spsk kakao æltes sammen og trilles til kugler.
Trilles i 1/2 del kakaomælkspulver (det søder det lidt) og 1/2 del kakaopulver.



Appelsinmarcipan
150 g marcipan blandes med lidt kandiseret appelsinskal der er fint hakket. Trilles i kugler.
Dyppes i smeltet chokolade (jeg bruger halv Toms orangegrene og halv mørk chokolade).
Pyntes med et lille stykke kandiseret appelsinskal. 



Kahlua marcipan:
200 g marcipan æltes med 1/2 dl kahlua (kaffelikør) og skæres ud i tern.
Overrækkes med smeltet mørk chokolade og drys af sukkerpynt.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar